Kom werken bij Het Zorgpeloton!

Een profploeg met passie

Werken bij GVO, da’s met plezier een versnelling hoger schakelen om het onze bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Omringd door positief ingestelde ploegmaten die óók voor jou zorgen en omgekeerd. Je maakt deel uit van een team waar elke schakel belangrijk is: van kinesist tot kok en van verzorger tot technieker. Samen houden we de bewoners in topvorm en zetten we elkaar uit de wind! Deel uitmaken van onze ploeg?

Het Zorgpeloton is altijd op zoek naar nieuwe ploegmaten. Ben jij een gepassioneerde zorgkundige, een verpleegkundige met een hart voor ouderen, een krak in logistiek of een talent in de keuken? Bekijk onze vacatures en solliciteer voor jouw plekje in het team.

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Jij zorgt voor ouderen, GVO zorgt voor jou

We geloven in respectvolle zorg voor onze bewoners, maar ook voor onze collega’s. De pedalen even kwijt? Je ploegmaten staan voor je klaar. Deel uitmaken van Het Zorgpeloton met meer dan 1300 medewerkers heeft heel wat voordelen!

Kom thuis op je werk

Ons doel? Een thuis maken van onze woonzorgcentra, of je er nu woont of werkt. Gelukkig kunnen we 100% vertrouwen op de inzet van Het Zorgpeloton: geen beklimming is te zwaar voor onze profs!

Één groep met 10 unieke karakters

Bij GVO geniet je van de voordelen van de groep, maar ook van het gezellige karakter van een lokaal woonzorgcentrum. Het Zorgpeloton is verspreid over 10 vestigingen in West-Vlaanderen, zo ben je zeker van een job dicht bij huis én van de nodige professionaliteit.

Woonzorgcentra

… verdeeld over West-Vlaanderen

Ploegmaten

… die elke dag het beste van zichzelf geven

Bewoners

… die we met warme zorg omringen

Gemotiveerd team

… vol goedlachse mensen

Want een job bij GVO is meer dan werken in de zorg. Heb je kookkriebels, gevoel voor ritme of ben je een krak in naaien? Je vindt het niet altijd terug in onze jobomschrijvingen, maar we leren jouw talenten graag kennen én we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?